Hans Tromp Fotografie

Mijn naam is Hans Tromp en ik ben op 16 april 1948 geboren in Amsterdam. Momenteel woonachtig in Bodegraven. In 2006 kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera en daarna ging het heel snel.

In eerste instantie was fotografie een hobby, maar deze groeide al snel uit tot een grote passie. Eerst gebruikte ik de Pentax K10. Sinds april 2015 fotografeer ik met de Pentax K3.

De techniek van fotografie met alles eromheen geven mij veel energie. Denk hierbij aan het spelen met licht, door het gebruik van verschillende lampen en flitsers vanuit verschillende posities. Lekker creatief kunnen zijn en dat proberen zo goed mogelijk digitaal vast leggen. Alles kan altijd beter en fijner. Steeds nieuwe uitdagingen zoeken.

Inspiratie haal ik uit boeken en tijdschriften en het volgen workshops en cursussen. In mijn Portfolio zijn enkele foto’s zien, zoals landschapsfotografie, portretfotografie of macrofotografie.

Hans Tromp Fotografie